You are here: Home

Selamat Datang Ke MyReload.net

Assalamu'alaikum wtb. & Salam Sejahtera,

Industri MOBILE telah membawakan satu teknologi yang sangat berkuasa iaitu Sistem Pesanan Ringkas SMS. Statistik hasil kajian Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia menunjukkan lebih dari 3,406 juta SMS telah dihantar dalam tempoh suku pertama tahun 2005.

Lanjutan dari ini, E-Flexi telah dibangunkan bagi membantu para pengguna mobile phone seluruh Malaysia menjana keuntungan menerusi telefon bimbit mereka sendiri dengan e-load system. Inilah trend perniagaan masa kini. Kos yang Rendah, Risiko yang kecil, Keuntungan yang berlipat ganda !!

Kini bilangan pengguna telefon bimbit di Malaysia sudah melebihi 30 juta orang dan 80% darinya merupakan pengguna perkhidmatan prabayar (prepaid). Graf hasil kajian Suruhanjaya Telekomunikasi & Multimedia Malaysia dibawah sudah cukup untuk menjelaskannya.

Dalam melangkah alam perniagaan, seseorang harus bijak merangka perniagaan yang bakal diceburi. Yang paling penting, hendaklah tahu risiko sesuatu perniagaan. Biasanya, apabila kita telah tahu risiko yang bakal dihadapi, kita akan lebih bersedia dan cuba untuk mengelakkan dari tersilap langkah dalam perniagaan tersebut.

APAKAH RISIKO PERNIAGAAN ELOAD TOPUP INI ?

Jadi, ini adalah contoh risiko yg anda perlu tahu untuk memulakan perniagaan TopUp. Walaubagaimanapun, dari apa yang saya nyatakan di atas, risiko yang perlu dilalui adalah sangat kecil. Perniagaan eload topup ini tidak perlu mencari downline. Ini kerana bisnes ini bersifat 'Real Time Income' bukan MLM. Makin banyak anda membuat jualan makin banyak keuntungan yang anda perolehi.

Berapa modal yang diperlukan untuk memulakan perniagaan Prepaid Card? Untuk menyimpan stok hanya 10 keping setiap topup card dari pelbagai telco sahaja anda memerlukan sekurang-kurangnya RM5,000 tidak termasuk kos lain seperti sewa kedai, pendaftaran, lesen dan sebagainya . Tetapi, dengan kami, anda boleh mula menjadi agen hanya dengan bayaran serendah RM20.00 sahaja sekali seumur hidup.

Sesiapa pun boleh memulakan perniagaan ini dengan mudah dan serta- merta sebaik sahaja anda membayar yuran pendaftaran RM20.00 dan boleh mula menjalankan kegiatan jualan topup prepaid. Semua urusan jualan topup prepaid anda atau lain-lain hal hanya dengan menggunakan sistem SMS dari telefon bimbit anda dan juga melalui internet. Syarikat menawarkan profit keuntungan jualan prepaid sehingga 9%.

Anda Pengguna PREPAID?

Dapatkan prepaid MURAH & MUDAH! Menguntungkan!
Sertai kami di
MyReload.Net dan
nikmati faedah Konsep 3M

Murah

Mudah

Menguntungkan

Pasti mahukan! Harga prepaid yang ditawarkan melalui sistem ini adalah lebih murah daripada harga pasaran.

Melalui sistem SMS, anda akan menerima nombor pin atau boleh terus reload topup ke telefon anda. Tidak perlu membuang masa ke kedai!

Program ini amat menguntungkan! Anda boleh beli dan jual kepada orang lain. Selain itu, anda boleh dapatkan semula wang modal pendaftaran sebagai dealer dengan mendaftarkan beberapa orang dealer baru  Keuntungan berlipat ganda jika anda mendaftarkan lebih ramai agen.

 

SIAPAKAH YANG LAYAK MENYERTAI KAMI ?

Pelajar Universiti / Pelajar Kolej (IPT).

Golongan yang ingin berjaya.

Golongan yang mencari side income.

Tenaga pengajar / Pensyarah IPT.

Kakitangan kerajaan/ Pekerja Swasta.

Orang awam / pelajar / pekerja.

Salesman / Businessman.

Kedai runcit / kedai handphone / Pasaraya.

Yang mempunyai ramai kawan untuk TopUp.

Suri Rumah / Pengganggur.

Asyik Wang tidak cukup.

 

Semua Layak Menyertai Kami Di MyReload.Net

 

Copyright © MYRELOAD.NET 2014

Template by Joomla Themes & Projektowanie stron internetowych.